Bedankt! U bent geregistreerd.

Wij kijken naar uit om u op de seminarie te ontmoeten. Indien u bijkomende vragen of opmerkingen hebt kan u ons contacteren op co-create@gmcolab.com. 

 

Jurgen van Steen

Zaakvoerder Pjez Unik

“Ik heb vandaag de workshop chatGPT bijgewoond die werd gegeven door Gabriel Mattys van GMCOLAB, en ik ben zeer onder de indruk! Gabriel heeft een geweldige manier om complexe concepten eenvoudig uit te leggen en direct bruikbare tips te geven. De workshop was goed gestructureerd, informatief en zeer interactief. Het was een geweldige kennismaking met chatGPT en ik voelde me direct op mijn gemak om ermee te experimenteren. “

Ann Musing

Financieel verantwoordelijke bij Nationale Patroonsdienst

“Gabriël Mattys van GMColab is absoluut een topper als het gaat om het geven van boeiende en leerzame trainingen! Ik heb onlangs zijn voormiddagopleiding over AI en ChatGPT bijgewoond, en het was geweldig! Gabriël slaagde erin om complexe concepten op een begrijpelijke en leuke manier uit te leggen. Hij nam echt de tijd om onze vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat iedereen betrokken was. De sfeer was ontspannen en interactief, en ik heb zoveel geleerd in korte tijd.

Eric De Wit

Zaakvoerder Roofcover

De presentatie over Chatgpt was een openbaring . Leerijk, bevattelijk, op maat, bruikbaar. Merci Gabriël, top!

Carla Ceuster

Zaakvoerder FlowandGlow

“Gabriel heeft zijn passie over kunstmatige intelligentie perfect weten over te brengen tijdens de workshop… inspirerend, boeiend en een eye-opener. Een absolute aanrader en zeer leerrijk voor een divers publiek.”

Paul Naveau

Zaakvoerder PaulPresents

“Ik heb onlangs de training bij GMCOLAB gevolgd, verzorgd door Gabriel, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe waardevol deze ervaring was voor mij en mijn bedrijf. Gabriel bracht het complexe onderwerp van AI op een begrijpelijke en boeiende manier, waardoor ik niet alleen nieuwe inzichten kreeg, maar ook geïnspireerd werd om actie te ondernemen. De training bood een perfecte balans tussen theoretische kennis en praktische toepassingen. “

Michael Bocken

Partner LDS Advisory

“Inhoudelijk sterke presentatie gezien van Gabriel!”

Kurt Van Tendeloo

Zaakvoerder Hygieia

“Gabriel’s vermogen om complexe concepten eenvoudig en begrijpelijk te maken is echt indrukwekkend. Hij neemt de tijd om ervoor te zorgen dat alle studenten zijn boodschap begrijpen en moedigt actieve deelname aan. Zijn enthousiasme is besmettelijk en motiveert studenten om het beste uit zichzelf te halen.”

Dave Van Doninck

Zaakvoerder Green City

“Net een heel interessante infosessie gevolgd bij Gabriel van Gmcolab. Geweldige infosessie! Zeer informatief en boeiend, gepresenteerd door een deskundige en gepassioneerde spreker. De sfeer was goed en Gabriel legde alles in mensentaal uit.”

CO-CREATE@GMCOLAB.COM​

+32 496 39 64 60

DE BURLETLAAN 131, WILRIJK 2610, BELGIË