AI CONSULTANCY

Wij bieden strategische begeleiding en uitgebreide analyses voor het ontwerpen en implementeren van AI-strategieën, binnen uw bedrijf.

AI Consultancy

AI Audit

Tijdens een AI audit identificeren we kansen om generatieve AI in te zetten voor uw organisatie. We rangschikken de kansen op impact en haalbaarheid en voeren een technische haalbaarheidstoets uit.

AI Strategisch Plan

In samenspraak met u management team voorzien wij u van een AI-strategisch plan. Het plan is in lijn met uw ambities en bedrijfsstrategie en binnen de mogelijkheden die de technologie biedt.

AI Consulent

Gedurende deze uren fungeren wij als uw persoonlijke AI-expert binnen uw bedrijf. Ons aanbod start vanaf een minimum van 8 uur per maand, voor een prijs van €750 exclusief BTW.

AI Audit

De AI audit begint met een zorgvuldige identificatie van kansen om generatieve AI technologieën te integreren binnen uw bedrijfsprocessen. Ons deskundige team analyseert en rangschikt deze kansen naar hun potentieel impact op uw bedrijf en de haalbaarheid van implementatie.

We gaan verder dan louter het herkennen van mogelijkheden; we voeren een gedetailleerde technische haalbaarheidstoets uit. Deze stap zorgt ervoor dat de voorgestelde AI-initiatieven niet alleen ambitieus maar ook technisch realiseerbaar zijn binnen de context van uw huidige systemen en toekomstige doelstellingen.

Na deze grondige analyse werken we in nauwe samenspraak met u aan het ontwikkelen van een op maat gemaakt AI-strategisch plan. Dit plan dient als een blauwdruk voor de integratie van AI in uw organisatie, gericht op het maximaliseren van efficiëntie en innovatie, terwijl rekening gehouden wordt met uw unieke bedrijfsbehoeften en doelstellingen.

Onze aanpak garandeert een samenhangende strategie die niet alleen de nieuwste AI-technologieën omarmt, maar ook zorgt voor een naadloze integratie met uw huidige bedrijfsprocessen.

AI Strategisch Plan

AI Consulent

Als uw toegewijde AI-expert binnen het bedrijf, zijn we er om u door elke stap van het proces te begeleiden, van de initiële planning tot de uiteindelijke implementatie en optimalisatie van AI-oplossingen.

Ons unieke aanbod is ontworpen om flexibel en toegankelijk te zijn voor bedrijven van elke grootte. We starten met een basispakket van 8 uur per maand. Gedurende deze tijd werken we nauw met u samen om uw specifieke behoeften te identificeren, gepersonaliseerde AI-strategieën te ontwikkelen en deze naadloos te integreren in uw bestaande bedrijfsprocessen. Dit alles is beschikbaar voor een starttarief van €750, exclusief BTW.

Veelgestelde Vragen

Door uw bedrijf te leren kennen kunnen wij samen met u de kansen identificeren waar AI kan ingezet worden. Vervolgens rangschikken wij de kansen op impact en haalbaarheid ervan. Dit is een AI audit.

Wij sturen jullie een vragenlijst op. Hoe beter jullie deze voorbereiden hoe beter wij kunnen helpen. Op basis van de antwoorden gaan wij een gesprek aan. Gabriel komt bij jullie op bedrijf en interviewt de stakeholders.
Samen identificeren wij waar de AI mogelijkheden voor uw bedrijf liggen en hoe haalbaar deze zijn. 
GMCOLAB levert een rapport op met  bevindingen en aanbevelingen.

 

Het kost van een AI audit bedraagt 3000 euro ecl. BTW.

Het doel is niet om AI te integreren om wille van de hype. Misschien ligt uw opportuniteit ergens anders. Wij gaan het eerste zijn om toe te geven wanneer AI niet de ideale oplossing is voor u.

Voor consultancy diensten werken wij aan een tarief van 750 euro excl BTW per dag.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van AI voor jouw bedrijf?

Plan een vrijblijvende 30 minuten afspraak om meer te weten te komen. 

Laat je inspireren

Ontvang tweewekelijks  praktische tips en tricks over ChatGPT en AI.

CO-CREATE@GMCOLAB.COM​

+32 496 39 64 60

DE BURLETLAAN 131, WILRIJK 2610, BELGIË