Workshops en trainingen

Wij organiseren trainingen en workshops over de kansen en uitdagingen van generatieve AI en vertalen abstracte concepten naar praktische toepassingen op maat van uw bedrijf.

Onze ChatGPT en generatieve AI workshops en trainingen

AI fundamenten

Praktische en toegankelijke tips voor manager en zaakvoerders om met AI en ChatGPT op een eenvoudige manier aan slag te gaan in uw bedrijf.

ChatGPT workshop

Leer van beginner tot expert hoe je ChatGPT optimaal gebruikt met onze praktische adviezen en oefeningen. Ontdek hoe je effectieve prompts formuleert en je eigen GPTS creëert.

AI officier traject

We leiden iemand in jouw team op tot AI officier. Dit zes maanden durende programma combineert praktijkgerichte kennis met directe toepassing, en biedt een diepgaand inzicht in AI.

Individueel traject

Binnen dit persoonlijke één-op-één traject wordt u begeleid door de essentiële concepten en praktische toepassingen van generatieve AI en ChatGP adhv op maat gemaakte oefeningen.

Gaf al seminaries voor:

AI fundamenten lezing

Wat generatieve AI Kan (en Niet Kan)

Leer op een eenvoudige manier wat generatieve AI en ChatGPT zijn en hoe ze werken. We vertellen je wat AI voor je bedrijf kan doen, maar ook waar de grenzen liggen. Dit deel helpt je de mogelijkheden en beperkingen van AI te begrijpen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat je ervan kunt verwachten.

AI in de Praktijk

We laten je zien hoe je AI stap voor stap kunt gebruiken in je dagelijkse werk en binnen je teams. Ontvang praktische tips en adviezen om AI toe te passen en te zien hoe het je werk makkelijker kan maken, van het sneller nemen van beslissingen tot het automatiseren van de dagelijkse taken.

De Toekomst van AI

Wat brengt de toekomst voor AI en wat betekent dit voor jouw werk? Onze experts geven hun kijk op waar AI naartoe gaat en hoe je je kunt voorbereiden op de veranderingen die eraan komen. We praten over de nieuwste trends en hoe AI de wereld van werk en leven blijft veranderen.

Tijdens de ChatGPT workshop bieden wij praktische adviezen en gerichte oefeningen, speciaal ontworpen om je te helpen alle functies en mogelijkheden van ChatGPT volledig te begrijpen en te benutten. Wij leren je effectieve prompts te formuleren om nauwkeurige en relevante antwoorden te genereren, en brengen je vaardigheden bij om je eigen GPTs te creëren.

We beginnen met de basisprincipes van ChatGPT, waarbij we duidelijke voorbeelden gebruiken om je vertrouwd te maken met de terminologie en concepten. Vervolgens verhogen we geleidelijk de complexiteit, met geavanceerde strategieën voor prompt engineering en personalisatie van je eigen GPTs.

Door deel te nemen aan onze interactieve oefeningen krijg je hands-on ervaring, essentieel voor het ontwikkelen van een intuïtief begrip van hoe ChatGPT werkt en hoe je het kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Bovendien krijg je toegang tot exclusieve tips van experts en best practices. 

Sluit je aan bij onze gemeenschap van leergierige individuen en leer hoe je ChatGPT op een zinvolle manier kan toepassen, of het nu is voor persoonlijke projecten, professionele ontwikkeling, of om je eigen creatieve ideeën tot leven te brengen.

ChatGPT workshop

Dit  zes maand durende traject is speciaal ontworpen om iemand uit uw bedrijf de tools en inzichten te geven die nodig zijn om met AI daadwerkelijke verandering te bewerkstelligen.
Tijdens dit traject focusen wij zowel op de theoretische fundamenten als de praktische toepassingen van AI.

Vanaf de start werkt GMCOLAB samen met de aangewezen AI Officer in jouw team om niet alleen de basis te leggen voor een sterke kennis van AI, maar ook om een concreet en uitvoerbaar AI-implementatieplan op te stellen. Dit plan omvat het testen van AI-toepassingen in real-world scenario’s, waardoor de AI Officer essentiële ervaring opdoet met het integreren van AI in bedrijfsprocessen. We richten ons op het behalen van tastbare resultaten, van tijdbesparingen en efficiëntieverbeteringen tot een meetbare toename in werktevredenheid en bedrijfsprestaties.

Bovendien biedt ons programma toegang tot  een exclusief netwerk waar maandelijks de nieuwste AI-tools, onderzoeken en inzichten worden gedeeld. Het is een ruimte voor AI Officers van diverse organisaties om hun ervaringen, uitdagingen en succesverhalen te delen, wat zorgt voor een unieke leer- en netwerkomgeving.

AI officier traject

Individueel traject

Gedurende het traject ontvang je één-op-één begeleiding van Gabriel die je door interactieve sessies, real-world projecten, en op maat gemaakte oefeningen leidt. Dit traject rust je uit met de vaardigheden om AI effectief te gebruiken en te integreren in jouw dagelijkse activiteiten.

Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve bronnen en tools, die je helpen bij het bijblijven met de snel evoluerende AI-technologieën en -trends. Aan het eind van het traject bezit je niet alleen een grondige kennis van generatieve AI en ChatGPT, maar ook het vermogen om deze innovaties strategisch toe te passen voor een blijvende impact.

Kennissessie op maat?

Wij bieden unieke lezingen op locatie en online. Deze sessies zijn niet alleen ter inspiratie maar geven je direct handvatten om meer uit AI te halen.

Veelgestelde Vragen

Door uw bedrijf te leren kennen kunnen wij samen met u de kansen identificeren waar AI kan ingezet worden. Vervolgens rangschikken wij de kansen op impact en haalbaarheid ervan. Dit valt binnen onze AI consultancy diensten.

Om een drie uur duurende  workshop bij u op bedrijf te geven, zoals de AI fundamenten vragen wij 600 euro excl BTW.

Om ervoor te zorgen dat we altijd vooroplopen in de dynamische wereld van AI, zetten we ons volledig in voor continu onderzoek en training. Ons team is gepassioneerd over het ontdekken en begrijpen van de nieuwste technologische vooruitgangen binnen het domein van kunstmatige intelligentie. Dit commitment stelt ons in staat om niet alleen op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties, maar ook om deze kennis toe te passen in onze projecten.

Daarnaast voeren we regelmatig experimenten uit met de nieuwste AI-tools en -technologieën. Deze praktische benadering zorgt ervoor dat we grondig begrijpen hoe deze innovaties kunnen worden ingezet om echte waarde te creëren voor uw bedrijf. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de meest effectieve en bewezen technologieën, zodat uw organisatie kan profiteren van de voordelen die AI te bieden heeft zonder de risico’s die komen kijken bij het gebruik van ongeteste oplossingen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van AI voor jouw bedrijf?

Plan een vrijblijvende 30 minuten afspraak om meer te weten te komen. 

Durf meer te weten: word deel van onze ChatGPT en AI gemeenschap

Tweewekelijks AI tips en tricks die ertoe doen, rechtstreeks in je inbox.

CO-CREATE@GMCOLAB.COM​

+32 496 39 64 60

DE BURLETLAAN 131, WILRIJK 2610, BELGIË