Opgeleverde AI projecten

Ontdek hoe wij ChatGPT, generatieve AI en andere AI-technologieën hebben toegepast om echte uitdagingen op te lossen.
Hieronder kunt u bladeren door enkele van onze eerdere projecten waarbij we webapplicatie en platformen hebben ontwikkeld om de problemen van onze klanten op te lossen.​

Van idee naar AI webapplicatie

Novelevate is een door GPT-4 aangedreven software die binnen enkele minuten gepersonaliseerde kinderboeken creëert. Gebruikers voeren de interesses en leeftijd in van het kind, en de app genereert tekst en illustraties. De boeken zijn te downloaden als PDF's en bieden een voorleesfunctie.

Cold AI: GPT-4 Geïntegreerde Chatbots

Cold AI is een platform dat klanten in staat stelt om aangepaste chatbots te bouwen die zijn getraind op specifieke documenten. Gebruikers kunnen deze bots testen, bewerken en integreren in websites om taken voor teams te automatiseren of de interactie met klanten te verbeteren.

Uw IP naar AI-gedreven Digitale Oplossingen

Om nieuwe collega's of studenten snel mee te nemen in uw bedrijfseigen processen ontwikkelden wij een platform waarin geoefend kan worden en waar vragen gesteld kunnen worden aan een bot. Door te vertrekken vanuit de specifieke werkwijzen van uw organisatie is dit steeds op maat.

Expert Consultancy Diensten

Moeite om AI of machine learning af te stemmen op uw bedrijfsstrategie? Onze AI-consultancy aanpak omvat een haalbaarheidsanalyse voor projectlevensvatbaarheid, op maat gemaakte technische advisering en zakelijke consultatie.

AI-Onderzoek en Planning vóór Ontwikkeling

AI-onderzoek en planning vóór ontwikkeling zijn cruciaal. Op deze manier zorgen we ervoor dat AI-modellen uitgebreid worden getest voordat de applicatieontwikkeling begint, waardoor tijd en middelen worden bespaard.

AI-Gedreven WhatsApp Supervisor

Voor schoonmaakbedrijf Spruces hebben we een AI-chatbot gebouwd die gebruikmaakt van OpenAI's GPT-4-technologie. We hebben deze geïntegreerd in WhatsApp, als een "supervisor" voor hun schoonmakers, om de efficiëntie en probleemoplossing te verbeteren.

Durf meer te weten: word deel van onze ChatGPT en AI gemeenschap

Ontvang de belangrijkste updates en praktische tips en tricks over ChatGPT en AI.

CO-CREATE@GMCOLAB.COM​

+32 496 39 64 60

DE BURLETLAAN 131, WILRIJK 2610, BELGIË