AI innovatie - Praktische bedrijfstoepassingen met AI en ChatGPT

Bij GMCOLAB, een softwarebureau gevestigd in Antwerpen, bieden wij praktische en toegankelijke  advies en workshops rond AI en ChatGPT. Indien u zeer specifieke software vereist helpen wij u ook om een software oplossing op maat te bouwen.

home_page_polaroid

Hoe kunnen wij u helpen?

AI Workshops

Wij helpen u begrijpen wat generative AI en ChatGPT voor uw bedrijf kunnen betekenen en vertalen abstracte concepten naar praktische bedrijfstoepassingen. Onze experts laten zien hoe je gebruik maakt van bestaande tools om efficiënter te werken binnen uw bedrijf.

AI-Consultancy

Tijdens een AI audit identificeren we kansen om generatieve AI in te zetten voor uw organisatie. We rangschikken de kansen op impact en haalbaarheid en voeren een technische haalbaarheidstoets uit. Vervolgens, in samenspraak met u voorzien wij u van een AI-strategisch plan.

Applicatie ontwikkeling en integraties

Vind u geen AI product op de markt die 100% werkt zoals u wenst? Wilt u AI toevoegen in een van u bestaande websites of applicaties? Misschien hebt u een eigen idee waarin AI van pas zou komen? Wij kunnen u helpen met een oplossing op maat van uw specifieke behoeften.

Abonneren

Blijf op de hoogte van alle aankomende evenementen!

CO-CREATE@GMCOLAB.COM​

+32 496 39 64 60

DE BURLETLAAN 131, WILRIJK 2610, BELGIË