Getuigenissen

Wij geloven in het citaat van Seth Godin:

"Je bent niet je CV; je bent je werk!"

Hieronder kan u de feedback lezen die wij ontvingen van klanten na het voltooien van enkele recente projecten.

“Gabriel heeft efficiënt GPT-4 geïntegreerd in WhatsApp. De chatbot fungeert als een virtuele supervisor voor onze schoonmakers. Het bespaart me aanzienlijke tijd. We zijn van plan om dit succes verder uit te breiden.”

Leo Plaza,

Oprichter En CEO Bij Processor Cool

Video afspelen

“Gabriel is meer dan een ontwikkelaar; hij is een zakelijke partner. Hij brengt een schat aan technische kennis EN zakelijke wijsheid mee. Als u op zoek bent naar iemand die uw belangen vooropstelt, dan zijn dat Gabriel en GMCOLAB.”

Matteo Castiello,

CEO Bij Fifth Street

“Het team van GMCOLAB was uitstekend om mee samen te werken! Ze namen de tijd om de vereisten en het ontwerp van tevoren te begrijpen, waren op tijd of voor op schema bij elke mijlpaal, reageerden snel op vragen, en het eindproduct werkte perfect!”

Will Boeing,

Partner bij Ascend Behavior Partners

Video afspelen

“Mijn ervaring met Gabriel is uitstekend. De samenwerking is open en transparant, zonder omslachtige contracten. Gabriel is flexibel en past zich aan onze behoeften aan naarmate de markt verandert. Ik waardeer de tweerichtingsuitwisseling van informatie. Ik zou deze samenwerking aan iedereen in het vastgoed ten zeerste aanbevelen. Ik kijk uit naar verdere samenwerking.” 

Wim Peleman,

Hoofd van Processen bij Dewaele

“Samenwerken met Gabriel aan mijn Etsy Profit Proof Formula-project was fantastisch! Hij en zijn team hebben een gebruiksvriendelijke onderzoekstool gecreëerd die waardevolle concurrentiegegevens biedt. Gabriels sterke werkethiek en enthousiasme maakten de samenwerking aangenaam. Ik beveel GMCOLAB ten zeerste aan en kijk uit naar toekomstige projecten samen. Bedankt, Gabriel!”

Alys Maley,

Eigenaar van Etsy Profit Proof Formula

Video afspelen

“De samenwerking met GMCOLAB was zeer goed. Gabriel begrijpt de Belgische vastgoedmarkt en is in staat om de juiste oplossingen te vinden. Bedankt voor de samenwerking; de geleverde resultaten waren zoals beloofd.”

Benjamin Van Doorslaer,

Vastgoedmakelaar Bij Straf Vastgoed

Stephen Cesaro

OPRICHTER BIJ TRAFFIC JAM

“Gabriel en het GMCOLAB-team zijn uitstekend om mee samen te werken. Ze communiceren goed en leveren geweldige producten.”

Guilherme Chequer

Operations Manager bij FURIA, Esports Merk

“Het was een genoegen om met GMCOLAB samen te werken! Zeer aanbevolen!”

Reid Stevens

TEXAS UNIVERSITEIT, VERENIGDE STATEN

“Gabriel heeft uitstekend werk geleverd en communiceerde duidelijk en snel. Het project werd op tijd opgeleverd. Bedankt, Gabriel!

Callum Humphreys

CEO BIJ CREATO

“Het was een genoegen om samen te werken met Gabriel en zijn team. Ze zijn buitengewoon deskundig, behulpzaam, en ik zou ze ten zeerste aanbevelen. GMCOLAB maakte het hele proces zeer naadloos. We zullen zeker in de toekomst samenwerken aan veel meer projecten.”

Matthew Brown

CEO bij Sirius

“Het project werd opgeleverd binnen budget, volgens specificatie en voor op schema. Een absoluut genoegen om mee te werken. “

Julian Gilson

PRODUCTMANAGEMENT CONSULTANT BIJ INTENSIFAI

“GMCOLAB is een eersteklas ontwikkelingsgroep. Ik beveel ze ten zeerste aan voor iedereen die aan een B2B-product werkt.”

Michael Gouteff

EIGENAAR BIJ DUNROSS RECRUITMENT

“Ik heb Gabriel en zijn team gebruikt om een webtoepassing voor mijn bedrijf te maken. Gedurende het hele proces was hij een complete professional. Met hem werken was meer zoals het hebben van een partner in het project dan een ingehuurde freelancer. Dus ja, ik zou Gabriel en GMCOLAB zeker aanbevelen voor elk ander project.”

Roy Jones

VASTGOED EN ZAKELIJK INVESTEERDER

“Gabriel was vriendelijk en professioneel. Wat betreft deadlines, zorgde hij ervoor dat hij aan elk van hen voldeed, zelfs nadat er extra mijlpalen waren toegevoegd. “

Jeffrey W. Frantz

CEO bij Timeshares by Owner

“Gabriel is responsief en uiterst competent.”

Dave Van Doninck

Designer bij Vandoninck GCV

“Echte professionals. GMCOLAB helpt je in een mum van tijd en levert hoogwaardig werk!”

Bjorn Marievoet

Makelaar bij WalbersImmo

“Gabriel weet wat hij doet, en hij begrijpt de vereisten heel snel. Hij levert niet alleen wat je vraagt, maar hij verbetert ook en doet suggesties over wat beter kan worden gedaan. GMCOLAB heeft geweldige programmeurs om mee te werken.”

Stephen J. Au

OPRICHTER EN CEO BIJ AUPACS

“Gabriel is uiterst deskundig in het bouwen van data-extractietoepassingen voor uw behoeften. Hij communiceert goed en zorgt ervoor dat je een toepassing krijgt die geschikt is voor jouw doeleinden.”

Sean Taylor

Marketing- en Brandexpert

“Het GMCOLAB team heeft mijn visie omgezet in een verbluffende webtoepassing. “

Tim Morrell

COMMERCIEEL VASTGOED TRUST

“We zijn heel blij met de resultaten en bevelen hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerd team voor hun projecten.”

We zouden ook dolgraag U als klant hebben!

We bieden een gratis 30 minuten consultatie zonder verdere obligatie.

co-create@gmcolab.com
+32 496 39 64 60
De Burletlaan, 2610 Wilrijk, Belgium