Case Studies

Hieronder kunt u bladeren door enkele van onze eerdere projecten waarbij we tools en platforms hebben ontwikkeld om de problemen van onze klanten op te lossen.

Van idee naar AI webapplicatie

Novelevate is een door GPT-4 aangedreven software die binnen enkele minuten gepersonaliseerde kinderboeken creëert. Gebruikers voeren de interesses en leeftijd in van het kind, en de app genereert tekst en illustraties. De boeken zijn te downloaden als PDF's en bieden een voorleesfunctie.

Cold AI: GPT-4 Geïntegreerde Chatbots

Cold AI is een platform dat klanten in staat stelt om aangepaste chatbots te bouwen die zijn getraind op specifieke documenten. Gebruikers kunnen deze bots testen, bewerken en integreren in websites om taken voor teams te automatiseren of de interactie met klanten te verbeteren.

Uw IP naar AI-gedreven Digitale Oplossingen

Om nieuwe collega's of studenten snel mee te nemen in uw bedrijfseigen processen ontwikkelden wij een platform waarin geoefend kan worden en waar vragen gesteld kunnen worden aan een bot. Door te vertrekken vanuit de specifieke werkwijzen van uw organisatie is dit steeds op maat.

Expert Consultancy Diensten

Moeite om AI of machine learning af te stemmen op uw bedrijfsstrategie? Onze AI-consultancy aanpak omvat een haalbaarheidsanalyse voor projectlevensvatbaarheid, op maat gemaakte technische advisering en zakelijke consultatie.

AI-Onderzoek en Planning vóór Ontwikkeling

AI-onderzoek en planning vóór ontwikkeling zijn cruciaal. Op deze manier zorgen we ervoor dat AI-modellen uitgebreid worden getest voordat de applicatieontwikkeling begint, waardoor tijd en middelen worden bespaard.

AI-Gedreven WhatsApp Supervisor

Voor schoonmaakbedrijf Spruces hebben we een AI-chatbot gebouwd die gebruikmaakt van OpenAI's GPT-4-technologie. We hebben deze geïntegreerd in WhatsApp, als een "supervisor" voor hun schoonmakers, om de efficiëntie en probleemoplossing te verbeteren.

Gegevensverzameling, Analyse en Weergave

Furia, een gerenommeerde Esports-organisatie, benaderde ons om een portaal voor hun sponsors te bouwen. Het portaal is bedoeld om hun sponsors inzicht te geven in de betrokkenheid van de fans van de organisatie.

SEC Data-onderzoek voor Bedrijfsfinanciën

Een familiebedrijf in investeringen wilde dat wij de manier waarop ze met SEC-gegevens werken automatiseerden. Onze webtoepassing verzamelt en aggregeert alle belangrijke financiële gegevens en documenten in een gemakkelijk leesbaar dashboard.

Intuïtieve Dashboards van Toneden.io

Onze klant had behoefte aan een intuïtief dashboard waar hij verschillende databronnen kon aggregeren en zijn klanten gemakkelijk de resultaten van zijn inspanningen kon tonen.

Tool voor Vastgoed Waardering en Prospectie

Een innovatieve Zwitserse makelaar benaderde ons met de wens om op een efficiëntere manier leads te vinden, te screenen en op te volgen. Ze wilden hun concurrentievoordeel vergroten.

Vergelijkingstool voor Sportweddenschappen

De Australische gokwebsite, Kruzey, wilde de Amerikaanse markt (NFL) betreden. Ze wilden hun bestaande klantenbestand organisch uitbreiden door het aanbieden van een kansen-aggegator.

Etsy Quantitatief Marktonderzoekstool

De Etsy tool analyseert de concurrentie op de marktplaats. Het identificeert winstgevende en veel verkopende producten op de marktplaats. Met deze informatie kunnen shopowners datagedreven beslissen welke producten zij aan hun eigen assortiment het beste kunnen toevoegen.

We zouden dolgraag U als klant hebben!

We bieden een gratis 30 minuten consultatie zonder verdere obligatie.

co-create@gmcolab.com
+32 496 39 64 60
Tramweglei 74, Lier 2500, Belgium